Solutii si servicii complete

01
Proiectare

Oferim servicii de proiectare și consultanță cu personal propriu calificat sau în colaborare cu firme specializate, prin ingineri specialiști în proiectarea construcțiilor civile, industriale și agricole, hale, structuri metalice, instalații .

02
Fabricatie

Execuție elemete prefabricate din beton

Fabrica noastră dispune de dotări tehnice de ultimă generație, astfel încât putem o asigura o capacitate de producție de peste 1500 mc de prefabricate pe lună, în două schimburi de lucru.

Dispunem de platforme exterioare de depozitare adiacente zonelor de producție cu o suprafață de cca 12000 mp.

 

Avem 9 linii de producție a elementelor prefabricate:

  • Elemente de fundație, elemente fundații tip pahar
  • Elemente liniare de structură din beton armat și preconprimat, stâlpi, grinzi și pane de acoperoș, grinzi de planșeu, grinzi de fundare, grinzi marginale, grinzi de fronton, grinzi suport gradene, gradene;
  • Elemente pentru pereți, panouri de fatada si de soclu monosrat si tristrat;
  • Element de pereți pentru susținere, ziduri de sprijin;
  • Predale pentru sisteme de planșe;
  • Elemente de planșeu cu nervuri, elemente tip TT;
  • Elemente poduri, grinda I 72-14m, ⊥ 42 – ⊥ 52;
  • Chesoane subterane – Elemente de podet tip: C1, C2, C2′, C2″ ‘, C3, CP2, CP2’, P2, R1, R2, R3, LO, L1, L2, L3, D1, D2, D3, D4, D5, A0, A1, A2, A3, T1, T2, T3;

Produsele prefabricate sunt fabricate din beton de calitate superioară, din stațiile de betoane pe care le deține societatea noastră. Betonul necesar elementelor prefabricate este asigurat de două staţii de beton tip LIEBHERR care au o capacitate de productie de 100mc pe ora, ambele fiind dotate cu umidometru pentru determinarea umidităţii agregatelor. Ambele staţii sunt coordonate de computere dotate cu programe de gestionare şi evidenţă de ultimă generaţie, precum şi cu centrale termice proprii care asigură, în perioadele reci ale anului, aburul necesar încălzirii sau dezgheţării agregatelor.
Prelucrarea oţelului beton cu diametre de 6-12 mm se face mecanizat cu maşini de fasonat controlate computerizat.

03
Transport si logistica

ACI CLUJ S.A. asigură printr-o logistică adecvată proprie, transportul elementelor cu dimensiuni normale şi gabarit depăşit.

04
Montaj

Pe langă producția industrială, asiguram montajul prefabricatelor cu personal specializat.

05
Antepriza Generala

Dispunem de personal calificat, capabil sa asigure procesarea si conducerea unui proiect prin planificarea, organizarea, construirea/alcatuirea echipei, comunicarea, controlul si luarea deciziilor pentru finalizarea la termen in conditii de siguranta si calitate a obiectivelor.

Având în vedere resursele de care dispunem, raspundem prompt la toate solicitarile venite din partea beneficiarilor în ceea ce privește asistența tehnică atât în execuție cât și în exploatare